5 drömmar/mål i livet

Tjo! Idag tänkte jag berätta om 5 drömmar och mål jag har för tillfället.
Tänkte mest göra detta för att jag själv tycker det är kul att skriva om, så sorry om det inte är det mest underhållande.
När jag var liten handlade alla mina drömmar om att bli artist, få ett visst dataspel eller äga miljoner djur (vilket fortfarande är ett av mina mål i livet, haha).
Men idag tänker jag lite större än så (eller åtminstone vill jag tro det). Så här kommer min lista på 5 nuvarande drömmar och mål i livet.
1. Resa, resa resa!! Jag har verkligen fått kärlek för detta.
De senaste åren har jag varit ute och rest mycket med familjen och hunnit utforska nya platser, men det som varit som mest spännande är de två gånger jag bara åkt med en kompis.
Att resa själv med kompisar är verkligen en lärorrik och superkul upplevelse.
Man får lära sig att ta eget ansvar på ett helt annat sätt eftersom man inte kan förlita sig på att föräldrarna håller koll på passen, mobilen, utflykterna o.s.v.
Men nu vill jag ut och resa ännu mer, för det är så himla kul.
2. Skriva en bok. Jag vet inte varför detta blivit en grej, men skulle tycka det vore jättekul att skriva antingen en barnbok eller en foto/må bra bok.
Det handlar väl mest om att jag vill ge ut en bok där jag fotat/ritat bilder och jobbat med designen och inte så mycket skrivande. Jag tänker mig mycket bilder och lite text, men hade varit väldigt kul.
3. Driva ett eget företag.
Detta är något jag tror skulle utveckla mig mycket som person, dessutom skulle det vara sjukt spännande att ha ett företag där man själv skapat produkten/tjänsten och ha det som ett jobb.
Självklart fattar jag att man måste jobba otroligt mycket som egen företagare men är det något man brinner för tror jag att det bara skulle vara kul.
Det jag tänker mig är något med foto/bildbehandling. Kan vara att skapa typ almenackor, vara filansfotograf eller redigera bilder åt företag/privatpersoner.
Har några idéer på produkter men sitter fortfarande och knåpar på detta.
4. Att bli bonde när jag är kring 30-40.
En liten udda dröm kanske (specielt när man är 18), men detta är något jag velat sen jag var ett litet barn. Mormor och morfar jobbar som bönder, eller dem är pensionerade men jobbar fortfarande lite på gården.
Jag brukar fara ner ibland och hjälpa till att kapa ved eller ta in hö o.s.v med andra släktingar, och har alltid tyckt att detta är jättekul.
Det jag tror jag tycker om mest är att det är ett fysiskt arbete och jag älskar att jobba utomhus.
Jag föredrar nämligen att bli slut fysiskt istället för psykiskt, det är på något sätt "skönare" än att bli slut i skallen.
Ni vet när man varit ute en hel dag i naturen och kommer hem och är jättetrött men på ett härligt sätt, så tycker jag att det är när jag hjälper till med arbetet hos dem. 
5. Bo på landet. Detta är också litte udda men passar rätt bra med bondedrömmen.
Jag har alltid trivts så bra när jag hälsar på mormor och morfar, eller farmor och farfar (dom bor inte på landet men i ett mindre område utanför stan).
Förstå mig inte fel, jag älskar att besöka storstäder och se all kultur o.s.v men tror inte jag vill bo i en storstad.
Det jag gillar är när alla känner varandra och att man hälsar på alla man möter, medan här i stan hälsar vi bara på de vi känner (knappt).
Dessutom trivs jag bra i naturen och tycker om att ta promenader där man ser annat än bara hus. 
 
Men där har ni 5 drömmar jag har i livet just nu.
Jag vet att detta inlägg inte hade så hög kvalitet i bilderna (alla är typ mobilbilder) och att det blev väldigt långt.
Men förhoppningsvist tyckte ni om att få lära känna mig lite närmre. Puss och hej, ha en fortsatt bra vecka!
Vardag | | Kommentera |
Upp